U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Mr Miles

Mr Miles

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Mr. Miles werkschoenen, robuust en hoge kwaliteit! Bekijk ze nu online

 

Mr. miles betekend stoer!, robuust! en geschikt voor zware werkomstandigheden. De echte werkschoen voor echt mannen en vrouwen!
Wil of heb je oersterke veiligheidsschoenen nodig die tegen de zwaarste omstandigheden kunnen? De Mr. Miles schoenen vragen qua uiterlijk al om uitdaging! Mr. Miles veiligheidsschoenen hebben een robuuste look en zijn alleen te verkrijgen in een hoog model. Alle veiligheid boots van Mr. Miles hebben een verschil qua uitstraling maar zijn allemaal zeer robuust en uniek!

 

Mr. Miles werkschoenen online bestellen bij werkschoenenbaas!

Wij bieden de gehele collectie Mr. Miles werkschoenen aan via onze website, wilt u ze toch eerst even passen? Dat is geen enkel probleem. Wij hebben een showroom in Kootwijkerbroek. Maak een afspraak via de e-mail, dit kan naar info@werkschoenenbaas.nl of bel ons direct naar 0342 - 430 352. Dit kan van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 17:00.

 

Mr. Miles de stoere werkschoenen van nu!

De veiligheidsschoenen van Mr. Miles bescherm uw enkels en voeten volledig! Zware weersomstandigheden hebben echt geen invloed meer, dit komt door de extreem sterke en waterafstotende materialen die zijn gebruikt bij deze serie werkschoenen. Deze robuuste maar toch comfortabele en functionele veiligheidsschoen kan zeker tegen een stoot(je)! De levensduur van de Mr. Miles is door het gebruik van de hoge kwaliteit materiaal zeer hoog. Bent u op zoek naar een echte werkboot? Probeer eens een Mr. Miles!Mr. Miles werkschoenen hebben de veiligheidsnorm S3!, ze hebben tevens een vervangbare inlegzool, een antiperforatie loopzool, een buitenzool die bestand is tegen 300 graden contactwarmte. Ook hebben ze een lichte Kevlar tussenzool en alle antistatische eigenschappen, stalen veiligheidsneus en een kruipneus.

 

 

 


Right Banner